Hello my love <3

Da har jeg for første gang litt tid til å sette meg ned! Digg! Skulle selvsagt ha lest litt, men det kan vi ta litt senere. Jeg har da vært i England i nøyaktig 14 dager. Fy som tida flyger. Pappa og jeg ankom Bournemouth mandag kveld den 9.sept. Husværtene mine var som forventet utrolig koslige. Jeg leier et rom, men deler alt det andre med de. Veldig praktisk, for de har ALT kjøkkenutstyr. En del andre i klassen min har det faktisk ganske ille i husene sine. De fleste bor sammen med andre AECC-studenter, mens husværten bare leier ut. En dag hadde gulvet til ei bare rast sammen! Husværten hadde bare svart; Kommer i morgen, jeg jobber ikke på søndag. Huff... Jeg er veldig heldig som bor her jeg bor. Trives godt! De har også en katt (Max) som jeg koser litt med om kveldene når savnet av kjæresten blir for stort.

Ellers er alt ganske engelsk. Butikkene, folka og husene... men jeg digger det! De som bor i området er veldig koslig! Ikke sånn Bik Bok- arbeider koslig, men genuint koslig... hehe. 

Da jeg skulle gå på skolen for første gang kribblet det litt ekstra i magen. De værste var at jeg klarte å komme en time for tidlig... SU (student union) så litt rart på meg der jeg vandret i gangene, lurte på hvor alle andre var. Så da jeg gikk til skolen for andre gang kriblet det litt ekstra. Det første inntrykket jeg fikk var rett og slett en blanding av et amerikansk college med engelsk preg. Alt var så uvant. Folk var så koslige, selv de i klassene over. SU som er skolens elevråd fikk oss godt i gang. Vi ble delt inn i grupper, jeg var i den blå, som vi skulle være i den første uka. 

Den første kvelden gikk det hele av med Army Night. Alle gruppene hadde to ledere, en fra SU og en Marshall. De fant på så utrolig mye gøy. Alt startet på Togglers (egen bar på skolen). I det hele var vi innom 4 barer den første kvelden. Jeg fikk meg også noen venner! 

Legger bare ut noen random bilder fra freshersweek ++ 


     Blue team!      Carmen (Sveits) og Maja (Tyskland)

     Toni (New Forest) og Lianne (Nederland)

     Ble invitert på Italiensk aften av italienerne

     Siste kvelden av freshersweek samlet vi en del av den norske gjengen

- Alexander Rybak gikk igjen på stereoen!

     Ikea med Miriam, genialt!Miriam!

     Hog Roast

Marie, Miriam og Brita

Mega-twister! Gøy å se på!

Favoritt-frisørene <3 

Presentasjon av SU


      Huff, litt av et nabolag

Max <3

Det er ikke noe stress her i nabolaget

  • Dato:22.09.2013
  • Klokken:17:44
  • Kategori:
  • Blogg
  • Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

maylenagnete

20 år gammel jente fra Tingvoll. Skriver om livet som student, trening, mat og diverse annet.

KATEGORIER

ARKIV


hits