Svette dager

Det har stått på de siste dagene med både jobb, trening og organisering. Kunne kanskje har vært enda mer effektiv, men det er desverre et fremmedord for meg. Uansett tid på døgnet har jeg en tendens til å lengte etter og sitte i en stol med en serie på macen foran meg. Derfor bli ting alltid gjort i siste liten. De siste ukene har heldigvis en annen vane kommet, og det er at jeg vil heller trene enn å rydde. Derfor får jeg nesten alltid tid til å trene litt nesten hver dag. Det er jeg meget glad for. Da jeg fikk papirene fra skolen måtte jeg undertegne at jeg skulle holde meg i fysisk og mental for gjennom skoleårene. Fysisk skal nok gå lett, mentalt... Det kan man faktisk IKKE skrive under på! Merkelige greier. 

       Lysløypa

Dette er da blitt mitt favoritt-trenested. Da jeg gikk på barneskolen hatet jeg dette stedet. En gang i måneden ble vi jaget til løypa for så og bli pisket rundt! Dagen etter kom resultatet på et oppslag på døra... slik at alle på skolen kunne se det.

Jeg er litt trendaktig når det gjelder treningsplasser. En periode kan det være på fjellet, ganske ofte ærendløping (=noen ganger trenger jeg en ekstra unnskyldning for å løpe, f.eks postærend-løping) eller oppi lysløypa som jeg nå holder til. Men det vanker farer... I går holdt jeg på å bli pårullet av en rulleskigåer. Totalt min feil! Går i mine egne tanker... 

     Jeg har en dårlig uvane med å få med en fingeren min på bilder... den er ikke der når jeg ser på kameraet, men etterpå så vips!


Dette er min favoritt-benk. Den står perfekt plassert i sola hver gang jeg er i løypa! Benken bare skriker ut at jeg må trene litt styrke etter løpeturen. Den fungerer til så mangt. F.eks push-ups, dibs, spenst-øvelser og mer. Ikke så god til mage og planke... for hard, så det gjør jeg hjemme. Styrketrening er min store lidenskap. Helt siden videregående, hor jeg gikk allmenn med idrett som påbygg har jeg fått dilla. Hver tirsdag hadde vi ei superøkt på treningsrommet. Der skulle man pushes! Bare gode minner derifra. Har savnet et styrkerom det siste året, derfor skal jeg løpe rett til første og beste gym i Bournemouth og rignere medlemskap! Er kanskje det jeg gleder meg mest til. 


     Skrytebilde!

Av og til må man bare legge ut rumpebilder, alle jenter må få lov til det i blandt. Grunnen til at jeg legger ut dette er ikke for å vise hvor "flink" jeg har vært med rumpe-øvelsene mine, men for å skryte av tights-effekten. Har lest lpå forskjellige blogger om den såkalte Röhnisch Shape Doris 7/8 Anti Shake" Tights ikke er så bra som det sies. Jeg synest den er fantastisk. Sitter som et skudd, høyt og behagelig liv og jeg tror rumpa mi løfta seg et lite hakk. Stoffet er ikke like tynnt som hos mange andre tightser, men dersom den skal sitte må stoffet være robust. Den dagen nanoteknologi kommer for fullt inn på markedet kan vi vell begyne å snakke om tynnere stoff. Jeg liker faktisk at den er tykk! Den puster godt, men når høsten kommer vil den også kunne varme deg litt ekstra. Tommel opp!


Tidlig-vakt på jobb i morgen, best å legge seg tidlig. Natta!

  

  • Dato:25.08.2013
  • Klokken:22:36
  • Kategori:
  • Trening
  • Kommentarer: 5

5 kommentarer

Anna Marie Rabben

Dato: 25.08.2013 Klokken: 22:50

Flink du e!

Tove Risbøl Hansen

Dato: 31.08.2013 Klokken: 18:37

Du er flink :)

britt taranger

Dato: 31.08.2013 Klokken: 20:41

du er et virkelig stå på menneske Maylen

maylenagnete

Dato: 04.09.2013 Klokken: 20:06

;)

Thea

Dato: 04.09.2013 Klokken: 22:55

oi oi oi , sjække ræva!!

Skriv en ny kommentar

maylenagnete

20 år gammel jente fra Tingvoll. Skriver om livet som student, trening, mat og diverse annet.

KATEGORIER

ARKIV


hits